20 elegante cocktailkjoler fra 1930-tallet for å etterligne og slite i julen 2021

February 2, 2023 0 Comments

julen er praktisk talt banket, og i år planlegger vi å gå i hele verden glam, og bringe tilbake de elegante 1930-årene som en gang berget scenen. Er det sminke? Er det PSV Eindhoven Skjorter temafestene? Eller cocktailkjolene, som sier alt? Hva med den siste, som har mye større betydning, mens du ser på andre måter å sminke fra 1930 -tallet!
[LES OGSÅ: Elegant nettingspanel -cocktailkjoler å ha på søsterens bryllup]

Kilde: FashionGonerogue.comHvere definerte cocktailkjoler fra 1930 -tallet?
Før vi går enda mer for å vise deg mye mer av cocktailkjoler i vintage stil, ville det være en passende ting å forstå litt historie og lære om 1930 -tallet. Dette gjør det enklere for deg å komme inn i det emosjonelle aspektet av 1930 -tallet, en tid der depresjonen forandret moteverdenen og for godt!
Kilde: Bluevelvetvintage.comjean Harlow (Hollywood Diva på 1930 -tallet) var moteikonet i vintage slitasje! Det vi så på 1920 -tallet var kantete og veldig rette silhuetter og kutt, som fremhevet kurvene til den fantastiske damen. Sagaen fra 1930-tallet var en feiring av den kvinnelige kroppen, hennes sensualitet, hennes feminine måter og romantisere ideen om å være en kvinne som samlet sett også en krumme naturlig midje.
Kilde: Savvyseller.Cowith the Cocktail Party -kjoler fra 1930 -tallet, man ville merke at hemlinjene stort sett var på Shin eller ankelen, med et høyere preg gitt da 1940 -tallet ankom.

[Les også: paljettkjoler]
Kilde: glamourdaze.comrayon og ikke silke ble for det meste brukt når den fantastiske depresjonen skjedde, og 1930 -tallet var også kjent som Golden Age of Hollywood og Big Bang -tiden også.

Kilde: Amazonaws.comit var en tid da både Pyts og kjendiser flaunted Glamorous Cocktail Party Dress Ideas i massevis; Sølv til metalltoner, autentisk til årgang og mer.
[Les også: Julefestkjole]

Kilde: tumblr.comin kom madame Vionnet
Madame Vionnet var pioneren for ‘Figurs smigrende cocktailkjoler’, laget tilbake Santos Laguna Skjorter på 1930 -tallet. Utseendet var det av Ladylike og Flowy, laget av Senegals herrelandslag i fotball Skjorter Rayon og Silk.
Kilde: catwalkyourself.com Det var kjoler laget av bomull og lett også, og ja, selvfølgelig, de feminine blomster berøringene eller de dristige geometriske utskriftene, gjorde sitt preg på 1930 -tallet også.

Kilde: Vintagedancer. De fleste kjoler hadde fluffy ermer, tynne belter og peplum -topper
Kilde: Pinterest.com Kommisjon til slutten av 1930-tallet, vil man legge merke til at ideer til cocktailfestantrekk er mye mer med V-hals (ganske vågale den gang), fancy hoftelinjer og lag med fakler også.
Kilde: blogspot.com Hva kan du parre disse vakre kjolene med?
Cocktailkjolene er best sammenkoblet med hatter som er dekorert med buer eller blomster. I tillegg til det, kan utseendet oppnås med pyntet kropper eller intrikat utviklede midjelinjer. Bruk alltid en hatt med en vinklet berøring, og den burde ha baretter eller brede brims.
Kilde: unik-vintage.com Når det gjelder å bruke sko med cocktailkjoler i vintage stil, fungerer kubanske hæler best, men du kan også bruke t-stropper og Mary Janes også! For kveldsklær er blonder stroppende tall for føttene i metalliske toner haute! Men ingenting slår peep-toe for føttene!
[Les også: Victorianske vintage kjoler vi elsker]
Kilde: ladysquare.comhair og sminke
Hot Red Lips, Flapper Girl Hair-Do på 1920-tallet inn på 1930-tallet og ikke for skinnende sminke for øynene, men mørke Kohl rimmede vipper var normen den gang. Vi overlater resten til deg, for å legge til nye innslag når vi dukker opp i å bruke elegante cocktailfestkjoler fra 1930 -tallet.
Kilde: etsystatic.comhave moro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.